De juiste knowhow voor elk afvaltype
De juiste knowhow voor elk afvaltype

Gevaarlijk of niet-gevaarlijk afval, vast of vloeibaar afval, bouw - & sloopafval, bedrijfsafval, ... We beschikken over bijzondere technieken om stromen verder uit te sorteren en te valoriseren. Wij verwerken elke afvalstroom volgens de regels van de wet. Dat bewijzen onze vergunningen en erkenningen. Vertrouw bovendien op onze vakkennis voor de opruiming van uw loods, inboedel of terrein met sluikstorting.

Flexibiliteit en kwaliteit troef
Flexibiliteit en kwaliteit troef

Onze grootste troef? De uitzonderlijke dienstverlening. Elke dag staan onze medewerkers de klok rond voor u klaar. Zodat u snelle, correcte en klantvriendelijke oplossingen krijgt. Bovendien is ons eerlijke advies een absolute meerwaarde voor uw afvalbeleid. Want wij focussen op duurzaamheid, efficiëntie en een correcte prijs/kwaliteit.

Inzameling bijzonder en gevaarlijk afval.
Inzameling bijzonder en gevaarlijk afval.

Wij bieden de mogelijkheid om uw klein gevaarlijk afval op te halen. Denk maar aan oliefilters, verfafval, spuitbussen, laboafval...


Daarnaast ontfermen wij ons ook over uw bijzondere afvalstoffen. Afvalwater, afvalolie, afgedankte elektrische apparaten... met onze huifwagen halen wij deze verschillende soorten afval op. Voor al deze afvalsoorten voorzien wij aangepaste recipiënten zoals palletboxen, multiboxen, ASP-containers... 

Onze afzetcontainers
Onze afzetcontainers

Onze afzetcontainers zijn ideaal voor afvalstromen zoals steen-, tuin-, bouwafval, hout ... De inhoud varieert van 10 tot maar liefst 40 m³. Wij leveren de container naar de plaats van uw wensen en komen hem daar terug ophalen, wanneer u wilt. Al uw afval is aanleverbaar in ons depot in Maldegem. Wij bieden u de snelste service. Vandaag een container bestellen? Morgen geleverd! Bent u geïnteresseerd in het huren van een afzetcontainer? Surf naar www.containerverhuur-debree.be.

Onze rolcontainers
Onze rolcontainers

Onze rolcontainers zijn ideaal voor afvalstromen zoals restafval, PMD, papier en karton. Deze zijn makkelijk verplaatsbaar en gaan van 240 tot 5000 liter. Wij kunnen de rolcontainer wekelijks ophalen of, indien u dat wenst, kan u ook op afroep de container laten ledigen. U geeft dan gewoon een seintje op het nummer 050 72 87 30 en wij doen de rest. Bent u geïnteresseerd in het huren van een rolcontainer? Surf naar www.containerverhuur-debree.be.

Uw afval krijgt een tweede leven
Uw afval krijgt een tweede leven

Geef uw afval een nieuwe toekomst: als gerecycleerd materiaal, herbruikbare grondstof of energiebron. Dankzij onze innoverende aanpak en moderne recyclage- en verwerkingstechnieken wordt uw afval weer een waardevol product. Dat is goed nieuws voor uw bedrijfsimago en het milieu!

In orde met de Vlarema-wet
In orde met de Vlarema-wet

De Vlaamse regering kiest resoluut voor een duurzaam materialenbeleid. Het Vlarema werd aldus uitgebracht met als doel kringlopen te sluiten. Ieder afvalproducent heeft daardoor een sorteerplicht en dient een overeenkomst aan te gaan met een afvalophaler.Meer info vindt u tevens op de site van OVAM. Wij helpen u graag om aan deze wetgeving te voldoen.

Wij staan in voor een integraal afvalbeheer.

Vraag nu uw offerte