Tussentijdse opslag nodig tijdens reinigingsactiviteiten?
Tussentijdse opslag nodig tijdens reinigingsactiviteiten?

De Bree Solutions heeft geïnvesteerd in een opslagtank voor vloeistoffen met een capaciteit van 25m³. Tijdens reinigings- of herstellingsactiviteiten bieden we zo de mogelijkheid tot tussenopslag. Reinigingsactiviteiten worden op die manier vlot afgewerkt. Propere vloeistoffen kunnen na afloop gerecupereerd worden en opnieuw ingezet in het productieproces.

Industriële reiniging voor elke sector
Industriële reiniging voor elke sector

Onze expertise is een meerwaarde voor elke industrie – ook de uwe. De petrochemie vertrouwt op ons voor de reiniging van warmtewisselaars, condensatoren, stoomketels, ... De voedingsindustrie rekent op ons om te voldoen aan de strenge HACCP-kwaliteits- en hygiëne-eisen. De maritieme industrie klopt bij ons aan voor antifouling, ontroesting van scheepswanden, tankreiniging, sludge-ophaling, ... Wat kunnen wij voor u doen?

Ernstige verontreinigingen
Ernstige verontreinigingen

De Bree Solutions is gespecialiseerd in het direct opruimen, verwijderen en verwerken van uiteenlopende afvalstromen bij, al dan niet ernstige verontreinigingen. U kan beroep doen op De Bree bij: verontreiniging door brandschade, het indijken van vrijgekomen vloeistoffen, vervuiling veroorzaakt door chemische stoffen, het opruimen van verschillende afvalstromen bij verkeersongevallen, schade bij wateroverlast... De Bree Solutions biedt een integrale totaaloplossing en zorgt voor de verwerking van alle afval.

Vegen en schrobben – binnen en buiten
Vegen en schrobben – binnen en buiten

Besmeurt een vuile toegangsweg of parking uw imago? Dan spuiten wij die graag schoon met een hogedrukwegdekreiniger. Alle vuil wordt in één beweging uit de poriën van het wegdek gespoten én opgezogen. Zo krijgt stofontwikkeling geen kans. Vieze vloer in uw magazijn, hal of loods? Dan klaren wij de klus met een schrob-zuigmachine. De stalen of kunststof borstel schrobt uw grondoppervlak, water spoelt het vuil weg. Voor de hardnekkigste vervuiling is er de heetwater vloerreiniger 500 bar tegen 100°C. Het vuilwater wordt meteen weggezogen.

Reinigingsinstallaties op maat
Reinigingsinstallaties op maat

Welke opdracht onze klant ook voorziet, wij bieden steeds een gepaste oplossing. Ons werkgebied is trouwens zeer uitgebreid. Voor al deze werken beschikken wij over diverse hogedrukinstallaties (warm of koud reinigen) van 170 tot 1200 bar en verschillende gecombineerde installaties. Voor de automatische reiniging van tanks beschikken wij ook over diverse tankwaskoppen. Ons materieel is hiervoor volgens de SIR-normen gekeurd.

Alle rioleringswerkzaamheden
Alle rioleringswerkzaamheden

Verstopte of vervuilde rioleringen of pijpleidingen? Reken op onze ervaring en ons gespecialiseerd materiaal, zoals onze kolken en, riool reinigingsinstallaties en een assortiment aan gespecialiseerde apparatuur. Leidingen – van DN50 tot DN1500. Kapotte riolering of ingegroeide boomwortels? Wij renoveren vakkundig uw riool en frezen ongewenste wortels weg. Harde verontreiniging zoals beton? Onze RotoFan klaart de klus. Het maakt niet uit of u een kmo, industrieel bedrijf, openbaar bestuur of particulier bent. Vraag een onderhoudscontract voor het rioolbeheer van uw site of gemeentelijk domein en u bent gerust. Meer informatie kan u op deze pagina vinden.

Reinigen van mazouttanks
Reinigen van mazouttanks

De Bree Solutions staat in voor het reinigen, neutraliseren én eventueel verwijderen van uw ondergrondse of bovengrondse mazouttank van eender welke inhoud. Contacteer ons en wij maken vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte voor u op. Onze expert komt langs ter plaatse om voor u de beste prijzen te berekenen.


>> Meer info

Ons team staat steeds klaar voor uw reiniging

Vraag nu uw offerte

Extra diensten

  • Camera-inspectie: Lees meer op www.disoma.be

  • Veiligheidswachten: Voor het betreden van besloten ruimten kunnen wij onze eigen veiligheidswachten voorzien.

  • Chemische tankreiniging: Op vraag van de klant kunnen wij ook tanks chemisch reinigen met specifieke producten afhankelijk van de vervuiling.

  • Rioolrenovatie: Wij kunnen ook voorzien in het herstellen van leidingen met verschillende diameters.

  • Eigen afvalverwerking: De meeste afvalproducten die wij opzuigen, kunnen bij ons verwerkt worden, indien niet verwerkbaar, zorgen wij zelf voor een oplossing.

  • Rioolbeheer: Wij kunnen aan de klant een totaalpakket aanbieden op gebied van rioolbeheer, wij staan in voor reiniging, inspectie, eventueel herstelling en opvolging daar van.