UV-lining
UV-lining

In september 2018 voegden wij UV-lining toe aan ons gamma sleufloze renovatietechnieken. Hierdoor is De Bree Solutions de eerste en enige aanbieder in België die u alle rioolrenovatietechnieken in eigen beheer kan aanbieden.


>> Lees meer over UV-lining      

Quick Lock
Quick Lock

Quick Lock is een volledig mechanisch, traploos montagesysteem voor de deelrenovatie van alle gangbare buissoorten zoals beton, kunststof, keramiek, staal … Samen met onze gecertificeerde plaatsers kan Quick Lock volgende gebreken herstellen: scheur- en scherfvorming, ondichte moffen, positieafwijking / moffenverloop, blinde inlaten sluiten / afdichten, corrosie / afbrokken / slijtage (buizen van gewapend beton met blootliggende wapening, lekkage (indringen van grondwater in- en exfiltratie), verbetering van de statische eigenschappen van de buis (scheur- en scherfvorming, deformatie) en wortelingroei.

Shortliner
Shortliner

Geschikt voor plaatselijke herstelling van schades in riolering of leiding. Gaande van DN100 tot DN1000mm. Shortliners worden toegepast met glasvezelversterkt weefsel en geïmpregneerd met polyesterhars. Controle gebeurt op plaatsing met behulp van camera en shortliner wordt koud uitgehard.

HOEDRENOVATIE
HOEDRENOVATIE

Geschikt voor renovatie van aansluitingen op de riolering. Bestaat uit corrosiebestendig met epoxy geïmpregmeerd glasweefsel. De plaatsing gebeurt met packersysteem. De uitharding wordt gedaan met behulp van druk of licht.

Andere rioolrenovatietechnieken
Andere rioolrenovatietechnieken

Naast bovenstaande renovatietechnieken kunnen wij u ook van dienst zijn voor kousrelining, robottechnieken, hoedrenovatie van aansluitingen, shortliners,  putrenovatie, buis in buis en injectie met PUR-harsen. Voor meer informatie contacteer vrijblijvend onze experts.

Meer info over rioolrenovatie?

Vraag nu uw offerte