preventief ledigen werkt kostenbesparend
preventief ledigen werkt kostenbesparend

Wij helpen elk bedrijf onnodige kosten te besparen. Door op geregelde tijdstippen uw septische put(ten), olie- of vetafscheider(s) te ledigen voorkomt u verstoppingen en garandeert u een optimale werking. U vermijdt bovendien verrassingen zoals een ondergelopen bedrijfsterrein of geurhinder die u hinderen bij het verderzetten van uw bedrijfsactiviteit.


Wij adviseren u dan ook graag bij het bepalen van de frequentie van de lediging. Wij houden de planning bij en contacteren u op de afgesproken tijdstippen voor elke lediging. Op die manier behoudt u de controle over uw budget en hoeft u zich geen zorgen te maken.


Ruim- en ontstoppingsdienst Meetjesland
Ruim- en ontstoppingsdienst Meetjesland

Last van een verstopte WC, afvoer of bad? Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé toonaangevende partner voor al uw ruim- en ontstoppingswerken. Wij verzekeren u een snelle en kwaliteitsvolle service tegen de beste prijs. Particulier, horeca, KMO of syndicus? Bel ons nummer +32 (0)50 72 87 30 en wij helpen u met uw verstoppingen. Ook bij dringende interventies kunnen wij u van dienst zijn.

Wachtdienst 24 op 24, 7 dagen op 7
Wachtdienst 24 op 24, 7 dagen op 7

Denkt u eraan om uw putten op een periodiek tijdstip te ledigen? Of zit u met een verstopping? In het laatste geval komen wij langs met een hogedrukreiniger. Het doorspuiten van de leiding met hogedruk zorgt ervoor dat de verstopping als sneeuw voor de zon verdwijnt. Lukt het niet om de verstopping op te lossen? Geen probleem. Door het uitvoeren van een camera-inspectie kan De Bree Solutions het probleem lokaliseren. Dringende ontstopping? Bel onze wachtdienst 050 72 87 30.

Ruiming of ontstopping aanvragen

Vul onderstaand formulier in of bel +32 (0)50 72 87 30. Van zodra wij uw aanvraag correct hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging via mail.

(Deze prijs is slechts een indicatie)

Locatie niet in de lijst? Wenst u dat we op een ander tijdstip langskomen? Consulteer het contactformulier hier.