Ruim- en ontstoppingsdienst Meetjesland & Middenkust
Ruim- en ontstoppingsdienst Meetjesland & Middenkust

Last van een verstopte WC, afvoer of bad? Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé toonaangevende partner voor al uw ruim- en ontstoppingswerken. Wij verzekeren u een snelle en kwaliteitsvolle service tegen de beste prijs. Particulier, horeca, KMO of syndicus? Bel ons nummer +32 (0)50 72 87 30 en wij helpen u met uw verstoppingen. Ook bij dringende interventies kunnen wij u van dienst zijn. Ook in regio Middenkust kan u op onze dienstverlening rekenen! Bel naar +32 (0)59 333 473 en De Bree schiet te hulp.

Wachtdienst 24 op 24, 7 dagen op 7
Wachtdienst 24 op 24, 7 dagen op 7

Denkt u eraan om uw putten op een periodiek tijdstip te ledigen? Of zit u met een verstopping? In het laatste geval komen wij langs met een hogedrukreiniger. Het doorspuiten van de leiding met hogedruk zorgt ervoor dat de verstopping als sneeuw voor de zon verdwijnt. Lukt het niet om de verstopping op te lossen? Geen probleem. Door het uitvoeren van een camera-inspectie kan De Bree Solutions het probleem lokaliseren. Dringende ontstopping? Bel onze wachtdienst 050 72 87 30.

Vraag hier uw ruiming aan

Wenst u een ruiming of ontstopping aan te vragen? De Bree Solutions weet raad. Vul onderstaand formulier in of bel +32 (0)50 72 87 30.

(Deze prijs is slechts een indicatie)

Locatie niet in de lijst? Wenst u dat we op een ander tijdstip langskomen? Consulteer het contactformulier hier.