Wij breiden uit!
Wij breiden uit!

Dankzij onze recente vergunning voor DOP Oostburg (Nederland) is het ook mogelijk om daar grond definitief op te slaan en op te bergen.


Adres is Brugse Vaart 4501 Oostburg, Nederland.


Meer info bij Elfver Vandenbraembussche: vandenbraembussche.e@debree.be 

of +32 (0)498 90 70 40. 

Tijdelijke opslag van uw grondoverschot
Tijdelijke opslag van uw grondoverschot

Grote of kleine partij grondoverschot – met of zonder technisch verslag? De Bree Solutions slaat uw grondoverschot op en bepaalt de nabestemming na inkeuring. Uw grond krijgt een technisch verslag. Periodieke controles van een bodembeheerorganisatie bieden extra zekerheid.

TOP Aanvulgrond
TOP Aanvulgrond

Grond nodig? Op alle tijdelijke opslagplaatsen van De Bree Solutions kiest u uit een waaier van bodem van verschillende kwaliteit: van aanvulgrond tot teelaarde. Neem contact op en overleg met onze bodemexperts.


Meer info bij Elfver Vandenbraembussche: vandenbraembussche.e@debree.be

of +32 (0)498 90 70 40.


Kent u onze zes TOP's?
Kent u onze zes TOP's?

Verspreid over de provincies West- en Oost-Vlaanderen kunt u op deze locaties terecht voor het aanleveren van uw gronden.
* TOP Maldegem: Krommewege 31G in Maldegem
* TOP Oostende: Klokhofstraat 2A in Oostende
* TOP (& DOP) Poperinge: Groot-Brittanniëlaan 5 in Poperinge
* TOP Sint-Lievens-Houtem: Bussegem in Sint-Lievens-Houtem
* TOP (& DOP) Kortemark: Staatsbaan 67 in Kortemark
* TOP Wielsbeke: Breestraat 8 in Wielsbeke

Definitieve opslag van uw grondoverschot (DOP)
Definitieve opslag van uw grondoverschot (DOP)

Op de definitieve opslagplaats voor gronden te Kortemark worden gronden definitief geborgen in een oude kleiput. Grote partijen grond worden alleen aanvaard met Technisch Verslag. De meeste codes 211, 311, 411, … voldoen aan de acceptatiecriteria van DOP Kortemark. Ook kleine partijen (< 250m³) afkomstig van een terrein waar nooit een vergunningsplichtige activiteit op plaatsvond kunnen geaccepteerd worden. Gronden met puin kunnen aanvaard worden tegen meerkost zeefwerk. 

Sliblagunering of ontwatering
Sliblagunering of ontwatering

Grachtenslib, vijverslib of baggerspecie? Wij scheiden het water van uw slib via lagunering. Zodat uw slib snel steekvast is en draagkracht heeft. Steekvast slib is herbruikbaar als bodem of als bouwstof. Volstaat de milieu-hygiënische kwaliteit niet? Dan wordt het fysicochemisch gereinigd of vergund gestort.

Verwerkingscentra
Verwerkingscentra

Ontdek onze verwerkingscentra voor verontreinigde bodempartijen in Maldegem en Oostende. Daarnaast kan u er ook terecht voor het aanleveren van veegvuil, rioolslib en vervuild puin.

Gecertificeerd door Grondbank en Grondwijzer.

Vraag nu uw offerte